Opplevelser

På markedet etter ny seng?

kontinentalseng

Ja, det er ikke noe vi kan klandre deg for. En ny seng er tross alt noe de aller fleste kunne tenke seg, og det er noe som kan ha en veldig stor effekt på deg, og hvordan du lever. Men det er klart, det er viktig at man treffer godt på kjøpet, for kjøper man feil, så sitter man med skjegget i postkassa, med en dårlig seng, og flere tusen kroner kastet bort. Og det er vel noe man gjerne vil unngå. Med mindre du kjøper en kontinentalseng på 160×200 cm fra Bedre Nætter så klart. Først og fremst fordi kvaliteten er så høy at du kommer til å få deg en fantastisk seng. Men kanskje spesielt fordi at du også får 100 dagers prøve.

Ja, det er akkurat det du tror det er. Det innebærer at du kan bestille en seng, og fra det øyeblikket du får den, så har du over 3 måneder på deg til å teste den, og se om den er for deg eller ikke. Og er den ikke det så behøver du ikke å komme med store begrunnelser om hvorfor den ikke er det. Du bare returnerer den. Men du får tilbud om å justere sengen, kanskje at den skal være hardere, eller mykere, og det er noe Bedre Nætter hjelper deg med. Stort bedre enn det blir det ikke, og da er du sikret å få akkurat den sengen du er ute etter, spesielt fordi du får testet den i en lang periode først.

Du får alle fordelene du trenger

Og du er kanskje en nybegynner når det kommer til å kjøpe en seng? Det er det mange som er, for selv om vi er eksperter på å falle i søvn, så er vi kanskje ikke like gode til å vite hvordan vi gjør det på beste måte. Vet alle egentlig hva som konstituerer en god seng? For du kan kjøpe kontinentalseng på 160×200 cm, men om du ikke vet hva du skal se etter, hva som gjør at den er bra, så hjelper det lite. Det problemet har du ikke hos Bedre Nætter, hvor det er en mengde informasjon tilgjengelig, og du kan ikke minst snakke med eksperter. Spesielt fordi Bedre Nætter faktisk lager sengene de selge selv. Nærmere kontakt med produsent enn det får du ikke!

Så hjelper det også at du får gratis frakt, selv om du bestiller den største sengen tilgjengelig. I tillegg får man prismatch, noe som betyr at om du finner den samme sengen du har bestilt hos Bedre Nætter billigere noe annet sted, så matcher de prisen. Det gjør at du er sikret den beste prisen på nettet, og at du får det så rimelig og billig som overhodet mulig. Det er en enorm fordel, fordi da føler du også som at du har gjort en god avtale. Noe du faktisk har gjort også!

Bedre Nætter gir deg det beste av bortimot alt mulig, så ta gjerne en titt, det vil du ikke angre på!

Du vil kanskje også like...